Количка
0 продукта
 
Марки
 
 

За нас

ИЛБО ОЙЛ ЕООД е вносител на продуктите на немската марка "STARTOL". Тя съчетава традиционните ценности и най-модерните технологични тенденции с цел покриване на най-високите изисквания за смазочни материали и химикали.

Марката STARTOL има над 80-годишна история-знак, че високото качество устоява на непрекъснато повишаващите се изисквания в техническите сегменти. Това се потвърждава и от дългогодишните доволни клиенти от автомобилния бранш и индустрията. Продуктите трябва да бъдат обработени по отговорен и професионален начин, за да се гарантира, че високото ниво на качество си проправя път до потребителя. Ние поддържаме най-всеобхватна и сигурна склад система, която позволява да изпълним изискванията на нашите партньори гъвкаво и бързо. Системата за пълнене се развива и модернизира  непрекъснато.Опаковъчните системи отговарят на най-съвременните изисквания.За съжаление, днес предпочитаме да купуваме на най-ниската възможна цена! Но какво да кажем за качеството? Продуктите се използват в двигатели и машини, струващи  хиляди или милиони левове.Те обаче са изложени на риск само, за да си кажем "аз спестих от тази доставка". Вероятно никой не се е изразил толкова добре и ясно в този контекст, колкото английският философ Джон Ръскин, който заслужава да се цитира:

"Не е разумно да се плаща твърде много, но още по-лошо е да се плаща твърде малко. Когато плащаш твърде много, губиш малко пари, това е всичко. Когато плащаш твърде малко, понякога губиш всичко, защото нещото, което купиш не е в състояние да прави това, за което си го купил. Основно правило в бизнеса  не позволява да плащаш малко, а да получаваш много. Това е невъзможно! Ако предпочиташ най-ниската цена, добре е да пресметнеш риска".

Ние работим въз основа на този принцип. Качеството е нашият най-голям приоритет. Ето защо не предлагаме "най-евтиното", но гарантираме на нашите партньори високо качество на добра цена.

Просто опитайте и се убедете сами.